|
| | | |

Asfaltreparationer

HVORFOR SKAL ASFALTEN REPARERES?

Der er flere typer skader på asfalt som kræver forskellige former for reparationer. For at sikre en lang levetid for asfaltbelægninger, er det nødvendigt løbende at efterse og vedligeholde asfalten med eventuelle asfaltreparationer. 

Med reparation af asfalt menes der, at hullet bliver lappet, revner bliver forseglet, slaghuller repareres eller der udlægges ny asfalt på et større areal. Det er vigtigt at gribe ind, selv når der er små skader i asfalten, da det ellers hurtigt kan udvikle sig og medføre betydelige omkostninger til reparationen. Skaderne i asfalten er uundgåelige, da de opstår som følge af både trafik og klimaet, hvor især regn- og frostperioderne er udfordrende for vejene. 

Mangelfuld asfaltreparation kan f.eks. øge risikoen for skader på personer og køretøjer, og de mange huller i vejene kan være med til at skabe udfordringer for trafiksikkerheden. Sidst men ikke mindst er beskadigede asfaltveje ikke særlig æstetiske - og det giver ikke et pænt indtryk for hverken beboerne i kommunen eller udefrakommende. 

DE MEST ALMINDELIGE ASFALTSKADER PÅ DE DANSKE VEJE ER:

FÅ PROFESSIONEL HJÆLP

Hos Pankas kan du få professionel hjælp med reparationen af din asfalt. Vi tilbyder både asfaltreparation til private og offentlige veje over hele landet. Vi har erfaring med et hav af asfalteringsopgaver - alt fra villaveje til lufthavnspladser. Vi har afdelinger over hele Danmark og vores mangeårige erfaring med asfalt betyder, at vi både har kompetencerne, materialerne og den rette viden til at reparere din asfalt. 

Vores vision er at skabe et solidt og holdbart resultat, som vores kunder altid er tilfredse med.

VI UDFØRER ALLE SLAGS ASFALTREPARATIONER 

- uanset om det er små eller store skader - for både offentlige og private kunder, grundejerforeninger og landbruget:

• Reparation eller lapning af små og store huller eller slaghuller med Pankas Lappeasfalt
Revneforsegling af asfalt
Udlægning af ny asfaltbelægning

HVAD KOSTER DET AT REPARERE ASFALT?

Der er mange faktorer at tage i betragtning, når asfaltpriser skal beregnes. F.eks. skal der tages hensyn til hvilken skade det drejer sig om og til typen af asfaltlag, mængden og omfanget af arbejdet. Er det blot en mindre asfaltreparation eller et større areal, der skal asfalteres? Skal asfalttykkelsen være 2 eller 12 cm? Skal opgaven udføres ved håndkraft eller med en asfaltudlægger? Hvordan er underlagets stand? Alle disse faktorer og mange andre, samt inspicering af vejen, er med til at danne en endelig pris.

Del siden

BRUG FOR MERE VIDEN, KONTAKT:

Claus Hansen

Salgsleder

27774202

ch@pankas.dk