|
| | | |

Om Pankas

Pankas A/S udfører belægningsentrepriser i hele Nordeuropa og vi har i årenes løb specialiseret os i fremstilling af asfalt og asfaltbelægninger af højeste kvalitet.

Pankas A/S er din samarbejdspartner uanset jobtype, fra den mindste baggård til det store anlægsprojekt. Vi er leveringsdygtige med alle former for belægningstyper og lægger vægt på at kunne tilbyde belægninger baseret på de bedste råvarer og altid udlagt af erfarne og kompetente asfalthold med anvendelse af moderne og effektivt materiel.

Pankas A/S arbejder for alle type kunder herunder både private og offentlige myndigheder uanset størrelse og geografisk placering.

Pankas A/S sætter konstant fokus på produktudvikling og tilpasning af eksisterende produkter for at tilbyde kunderne det bedste asfalt. Vi har de rette forudsætninger for dette med vores eget laboratorie- og teknologicenter, hvor vi foretager såvel kvalitetskontrol som målrettet produktudvikling. Vi afprøver og tester hele tiden nye materialer og kan på denne måde afdække gevinster til den danske vejsektor. Derudover samarbejdes der på tværs af vores salgs-, produktions- og entrepriseafdelinger for at opnå den synergi, som frembringer nye og bæredygtige produkter og løsninger.

Det er grundstenen bag Pankas A/S' succes og kvalitet.

Udover Pankas A/S indgår i Pankas koncernen en række danske og udenlandske datterselskaber, som alle primært arbejder inden for anlæg og vedligehold af veje.

Se også pankas.com

Del siden