|
| | | |

Hvad står vi for?

Hos Pankas kan vi tilbyde alle former for asfaltering. Det gør vi med kvalitets- og serviceminded principper, som er med til at levere det bedste stykke arbejde. Vi har stort fokus på miljø, klima og bæredygtighed, og vi sætter konstant fokus på produktudvikling og tilpasning af eksisterende produkter for at kunne levere det bedste asfalt til vores kunder. Vi afprøver, tester og udvikler hele tiden i vores eget laboratorie- og teknologicenter, så vi er sikre på høj kvalitet og målrettet produktudvikling. Vi vil være branchens mest tillidsskabende og nytænkende entreprenører, med konkurrencedygtige priser.

Hvilke former for asfalt tilbyder vi?

Vi tilbyder asfaltering til alle behov, både for offentlige institutioner og private i hele Danmark, men også i hele Nordeuropa. Vi tilbyder asfaltbelægning af højeste kvalitet, heriblandt disse former:

Vi kan altså tilbyde asfaltering til både de helt store projekter men også de mindre krævende og private opgaver.

Få et uforpligtende tilbud

Om du er privat, erhverv eller en offentlig institution, så kontakt os for at få et uforpligtende tilbud på jeres asfaltbelægning. At beregne prisen på asfalt afhænger af mange faktorer, og ved at udfylde vores prisberegner formular kan du nemmest få det præcise svar til jeres behov: https://pankas.dk/afdelinger/pris-paa-asfalt. Alt fra omfanget af projektet til typen af asfaltlag, asfalttykkelsen, mandarbejde mm. tages i betragtning for at udregne prisen. Vi sætter en dyd i at levere den højeste kvalitet af asfalt muligt med bæredygtige og miljøbevidste løsninger til konkurrencedygtige priser. Vi er sikre på, at vi kan levere den rette løsning til ethvert behov.

Del siden