JOB OG KARRIERE

Pankas er en forretning baseret på produktion, entreprise og service inden for anlæg, renovering og vedligehold af veje. Pankas er en attraktiv arbejdsplads, hvor trivsel, arbejdsmiljø og sikkerhed er prioriteret højt.

Hos Pankas er medarbejderne virksomhedens vigtigste ressource. Her er det nøgleord som rummelighed og mangfoldighed, der gennemsyrer vores ledelsesstil og operationelle fokus. Alle har en plads og alle er vigtige. Vi støtter op om dig som menneske, uanset om du er ny på arbejdsmarkedet, i midten af din karriere eller ved vejs ende. Din trivsel er en vigtig nøgle til vores succes.

Vi tilbyder dig en karriere inden for produktion, drift, administration og teknologi. Herunder stillinger som leder, funktionær og timelønnet.

 • Søger du uopfordret en stilling som asfaltarbejder på Sjælland, så kontakt Carina Patino på 70236400 eller cp@pankas.dk
 • Søger du uopfordret en stilling som asfaltarbejder i Jylland, så kontakt Keld Plovst på 21425084 eller kp@pankas.dk
 • Søger du uopfordret en stilling som asfaltarbejder i Remix afdelingen, så kontakt David Bredahl på 29379596 eller db@pankas.dk
 • Øvrige uopfordrede ansøgninger kan sendes til: al@pankas.dk

Har du spørgsmål, inden du sender din ansøgning, er du velkommen til at kontakte virksomhedens HR-ansvarlige, Anja Lindhardt på 28109859 eller al@pankas.dk

Vi glæder os til at høre fra dig.

 

 

ENTREPRISELEDER/PROJEKTLEDER TIL ALLERØD

Entrepriseleder/Projektleder søges til Pankas A/S

Pankas A/S søger en erfaren projektleder med et godt overblik og stor gennemslagskraft. Du har dit faglige afsæt inden for entreprenørbranchen som ingeniør, bygningskonstruktør eller solid erfaring fra lignende stilling. Dit primære arbejdsområde bliver Sjælland.

Stillingen
Som projektleder er dit primære ansvar at koordinere entrepriserne med kolleger og kunder på Sjælland. Du skal deltage i udarbejdelse af tilbud, kalkulation og prissætning. Som projektleder har du en bred personlig kontaktflade, som rummer varierede arbejdsopgaver såsom forhandling, rådgivning, planlægning og opfølgning på entrepriser. Du skal med andre ord have gode kontaktegenskaber og arbejde meget struktureret. Herudover skal du kunne navigere i en omskiftelig hverdag og udvise stor fleksibilitet og god situationsfornemmelse.

Dine arbejdsopgaver omfatter bl.a.:

 • Daglig entrepriseledelse, herunder ansvar for økonomi, planlægning, sikkerhed og kvalitet
 • Opfølgning på entrepriser for at sikre kvaliteten, aflevering og fakturering
 • Styring og forhandling med underentreprenører
 • Salg og rådgivning til kunder, både private og offentlige
 • Udarbejdelse af tilbud
 • Sparre med kolleger for at dele faglig viden på tværs af afdelinger og i virksomheden
 • Udvikle nye teknikker og løsninger

Profilen
Vi forventer, at du tager ansvar for dine opgaver og sikrer, at resultaterne opnås. Du tilgår ny viden med nysgerrighed og interesse og kan lide at kommunikere. Din ledelsesstil er uformel, direkte og i øjenhøjde - med fokus på opgaven. Du planlægger med sikker sans for detaljerne og imødeser det uforudsete med is i maven. Du kan ofte være i en situation, hvor beslutninger skal træffes hurtigt og det trives du med. Du har en stærk faglig stolthed og er teknisk velfunderet. Et godt humør og en positiv indstilling til dine omgivelser sikrer, at det gode og smidige samarbejde fastholdes. Du vil nyde en stor frihedsgrad, når du tager ansvar for dine opgaver og resultater.

Du har bl.a. følgende kvalifikationer:

 • Uddannet ingeniør, bygningskonstruktør og/eller solid erfaring fra lignende stilling.
 • Gerne erfaring inden for entreprenørbranchen
 • Behersker dansk og engelsk både mundtligt og skriftligt
 • Teknisk velfunderet
 • Kørekort til personbil
 • Fortrolig med IT på brugerniveau

En arbejdsplads med højt til loftet

Vi tilbyder dig en spændende stilling og mulighed for at blive en del af en organisation, hvor medarbejdertrivsel er helt central. Pankas er synonymt med et positivt arbejdsmiljø, hvor der lægges vægt på en god tone og gensidig respekt.  For den rette person vil der være interessante karrieremuligheder i en dynamisk virksomhed med en lang historie og en spændende fremtid.

 

Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til regionschef Kenneth Dencker på telefon; 40 30 79 17 eller Entreprisechef Morten Emkjer på telefon; 20 22 45 82. Ansøgning og CV sendes til HR-ansvarlige Anja Lindhardt på al@pankas.dk. Tiltrædelse hurtigst muligt.

 

Pankas A/S er en danskejet virksomhed, som er specialiseret i vejbelægninger. Hovedkontoret er placeret i Vedbæk, og derudover har man i Danmark landsdækkende entreprenøraktiviteter, asfaltværker, laboratorium og emulsionsfabrik. Endvidere har Pankas egne datterselskaber i Tyskland, Ungarn, Tjekkiet,

Slovakiet, Polen, Rumænien og Ukraine. Pankas A/S, Rundforbivej 34, 2950 Vedbæk. WWW.pankas.dk

Top