JOB OG KARRIERE

Pankas er en forretning baseret på produktion, entreprise og service inden for anlæg, renovering og vedligehold af veje. Pankas er en attraktiv arbejdsplads, hvor trivsel, arbejdsmiljø og sikkerhed er prioriteret højt.

Hos Pankas er medarbejderne virksomhedens vigtigste ressource. Her er det nøgleord som rummelighed og mangfoldighed, der gennemsyrer vores ledelsesstil og operationelle fokus. Alle har en plads og alle er vigtige. Vi støtter op om dig som menneske, uanset om du er ny på arbejdsmarkedet, i midten af din karriere eller ved vejs ende. Din trivsel er en vigtig nøgle til vores succes.

Vi tilbyder dig en karriere inden for produktion, drift, administration og teknologi. Herunder stillinger som leder, funktionær og timelønnet.

  • Søger du stillingen som asfaltarbejder på Sjælland, så kontakt Carina Patino på 70236400 eller cp@pankas.dk
  • Søger du stillingen som asfaltarbejder i Jylland, så kontakt Keld Plovst på 21425084 eller kp@pankas.dk
  • Søger du stillingen som asfaltarbejder i Remix afdelingen, så kontakt David Bredahl på 29379596 eller db@pankas.dk
  • Øvrige uopfordrede ansøgninger kan sendes til: al@pankas.dk

Har du spørgsmål, inden du sender din ansøgning, er du velkommen til at kontakte virksomhedens HR-ansvarlige, Anja Lindhardt på 28109859 eller al@pankas.dk

Vi glæder os til at høre fra dig.

 

 

Laborantpraktikant søges

Gadstrup

Vil du være med til at kontrollere asfalten på fremtidens veje?

Pankas A/S, Laboratorie og Teknologicenter i Gadstrup ved Roskilde søger en laborantpraktikant.

At være praktikant hos os
Selve arbejdet vil omfatte analyserne af asfaltmateriale og bitumen som foregår ved fysiske og mekaniske tests i vores laboratorium, hvor vi også laver produktudvikling og test af forskellige materialer. IT er en stor del af vores hverdag og det er derfor vigtigt, at du har et godt kendskab til office-pakken samt kan læse og forstå engelsk.

Dagligdagen spænder bredt fra analyser af asfaltmateriale, bitumen og administrative opgaver på laboratoriet i Gadstrup ved Roskilde til boreopgaver på vejene.

Opgaverne vil være afvekslende og der vil være god mulighed for faglig udvikling i vores lille team.

Er du vores nye praktikant og kollega?
Du er under uddannelse som laborant og har afsluttet skoledelen og skal nu i praktik.

Med dig som praktikant forstår vi vigtigheden i, at du lære at knytte teori og praksis sammen. Derfor vil du også få en grundig introduktion og god oplæring i arbejdet af vores dygtige og erfarne kollegaer. Vores krav derimod, er at du har lyst og vilje til at lære og mod på at kaste dig ud i nye og spændende arbejdsopgaver.

Du vil få rig mulighed for at lære af erfarne kollegaer, som ikke blot har mange års erfaring fra branchen, men også er uddannet som Procesteknologer, Laboranter og Ingeniører.

Den rette praktikant har overblik og ordenssans, er ansvarsbevidst og er omhyggelig med arbejdsopgaverne.

God humor og uformel tone er blot nogen af kendetegnende i vores lille team. Vi går op i at være gode kollegaer for hinanden, og at arbejde ud for virksomhedens bedste.

Hvem er vi?
Pankas er en virksomhed i vækst, hvor hverdagen er præget af stor entusiasme og høje ambitioner. Det er en dynamisk virksomhed med en lang historie og en spændende fremtid. Som virksomhed lægger vi vægt på et positivt arbejdsmiljø, hvor en god tone og gensidig respekt er en af grundstenene.

Lyder det som noget for dig?
Ansøgning, CV og relevante papirer sendes til Annette Pedersen på ap@pankas.dk med titel ”Laborantpraktikant hos Pankas”. Ønsker du mere information om stillingen, er du velkommen til at kontakte Laboratoriechef Erik Olesen på mobil 2777 4200 eller på eol@pankas.dk.

Top