VI DÆKKER BREDT

Pankas' forretningsområder i Danmark dækker bredt indenfor anlæg og vedligeholdelse af veje, stier, pladser og andre færdselsarealer. De forskellige aktiviteter varetages af Pankas A/S og datter-selskaberne Dansk Overfladebehandling I/S og Sjællands Emulsionsfabrik I/S.

Asfaltering
Pankas driver to store asfaltblandeanlæg i Danmark beliggende i Funder ved Silkeborg og i Sorø på Sjælland. Værkerne forsyner primært egne asfalthold, som med erfarent og kompetent personale samt nyt og moderne udlægningsmateriel udfører asfaltentrepriser over hele landet. Læs mere om de forskellige asfalttyper og anvendelsesområder ved at klikke her eller på Pankas logoet øverst til venstre.

Remix
Afdelingen Pankas Remix er landets førende indenfor en række miljøvenlige vejvedligeholdelsesteknologier, når det gælder remix af gamle asfaltbelægninger. Læs mere om Pankas Remix's aktiviteter ved at klikke her eller på Pankas logoet nederst til venstre.

Overfladebehandling
Datterselskabet Dansk Overfladebehandling I/S (DOB) udfører overfladebehandling i hele Danmark. DOB er ejet 50% af Pankas og 50% af Colas A/S. Læs mere om DOB's aktiviteter ved at klikke her eller på logoet øverst til højre.

Bitumenbaseret emulsioner og bindemidler
Datterselskabet Sjællands Emulsionsfabrik I/S (SE) producerer en række emulsioner og modificerede bitumener til brug ved produktion og udlægning af asfalt. Læs mere om SE’s produkter ved at klikke her eller på logoet nederst til højre.Del på sociale medier

Top