|
| | | |

Privat og grundejerforening

Hos Pankas er vi eksperter i asfalt og har mange års erfaring. Vi rådgiver for og samarbejder med mange private kunder, blandt andet grundejerforeninger, andelsforeninger og vejlaug, som konsulterer os for vedligeholdelse og nyskabelse af diverse asfaltarealer.

Hos Pankas hjælper vi blandt andet med følgende:


Vedligeholdelse af asfaltbelægning

Alle asfaltbelægninger slides af belastninger fra trafik og køretøjer, som holder stille. Ligeledes har kulde og varme en stor betydning for belægningen, med slaghuller og revner til følge. Ved løbende vedligeholdelse af asfaltbelægninger kan levetiden forlænges betydeligt – uden de store økonomiske omkostninger.

Revneforsegling af asfalt

Er asfalten revnet, er det muligt at reparere den igen. Revneforsegling bruges til at lukke revner, der er 2-10 mm. brede. Regnvand kan trænge ned i revnerne og ødelægge asfalten nedefra, som forringer asfaltens levetid. Med vores revneforsegling kan vi forsegle revner hele året, det skal bare være tørvejr, for at materialet kan hærde og lukke forsvarligt til over revnen. Kort efter materialet er påført, kan man åbne for trafikken igen.
Det er en meget omkostningsbesparende form for vedligeholdelse, og lukker man revnerne forsvarligt, kan det forlænge asfaltens levetid betydeligt.

Genanvendelse af asfalt

Det gode ved asfalt er, at det er 100% genanvendeligt og derfor kan det bruges til nye projekter og veje. Den gamle asfalt fræses af vejen, hvorefter det køres til bearbejdning på vores asfaltværker, som kan behandle materialet og opdele det i forskellige kategorier alt efter kvaliteten. Den genbrugte asfalt har samme holdbarhed og lever op til samme kvalitet som helt ny asfalt.
Hos Pankas stræber vi hvert år efter at øge genbruget af gammel asfalt ved produktion af ny asfalt. Læs mere om kvalitet, miljø og genbrug her.


Ejerforening på Bianco Lunos Allé, Frederiksberg

Nyt slidlag i en baggård i centrum af Frederiksberg.

    


Grundejerforeningen Baunetoften, Skævinge

Nyt slidlag samt anlæg af bump med skaktern.

Kunden siger: "Det har været en rigtig god oplevelse at arbejde sammen med Pankas, jeg ved ikke om vores veje krydses igen, men skulle jeg nogensinde få brug for noget med asfalt, så kender jeg Pankas og det vil jeg gøre brug af! Det er bare blevet mega godt det i har lavet hos os."

  


Kontakt os for en pris på opgaven

Har du brug for en pris på asfaltarbejde, er du meget velkommen til at kontakte os. Prisen varierer alt efter omfang, tilstand af arealet og hvilke materialer, der skal bruges, men vi vil altid være i stand til at kunne lave et uforpligtende tilbud.

Hos Pankas får I alle de fordele, en professionel asfaltleverandør kan byde på - uanset om der skal repareres nogle huller i gårdmiljøet eller asfalteres en hel vej. Vi sørger for det hele og sikrer at I altid får den helt rigtige kvalitetsløsning, der holder.

Udfyld vores kontaktformular her eller kontakt os direkte på 45650300.

Del siden

BRUG FOR MERE VIDEN, KONTAKT:

Claus Hansen

Salgsleder

27774202

ch@pankas.dk