LØN- OG HR ASSISTENT SØGES

 

Kan du se dig selv være med til at sikre, at HR-data er opdaterede og håndteres korrekt? Har du flair for tal, og ser du værdien i at lave en korrekt og rettidig lønkørsel? Så er du den dygtige medarbejder vi søger til vores hovedkontor i Vedbæk.

Lønbogholderen indgår som en central person i økonomiafdelingen, hvor du får ansvaret for at varetage vores lønbogholderi (måneds- og timelønnede) og refererer til vores økonomichef. Du indgår i et team på 5 dygtige medarbejdere, hvor dagligdagen er præget af et tæt og uformelt samarbejde. Udover lønbogholderiet, vil du få mulighed for et tæt samarbejde med HR, når det handler om overenskomster, pensionsordninger og øvrige administrative forhold vedr. personalet.

Arbejdsopgaver:

 • Lønkørsler til både timelønnede (14-dages lønnede) og funktionærer, i alt ca. 150 medarbejdere
 • Besvarelse af lønrelaterede spørgsmål fra ledere og medarbejdere
 • Behandling af refusioner for barsel, sygdom, uddannelse, elever m.m.
 • Opdatering af løn- og stamdata og indberetninger af statistikker
 • Indberetning til pensionsordninger og sundhedsforsikring
 • Sparring med HR omkring overenskomster og øvrige administrative forhold omkring forskellige personalegrupper
 • Løbende udvikling og vedligehold af vores lønplatform i samarbejde med en kollega
 • Afstemning af lønrelaterede konti
 • Deltagelse i relevante netværk

Profil, krav og kompetencer

Du har min. 3 års erfaring med lønbogholderi. Det er en fordel, hvis du har erfaring med KMD Perspektiv, men ikke et krav. Til gengæld har du en god IT-forståelse, så du hurtigt kan sætte dig ind i programmerne. Det er et plus, hvis du erfaring med eller en naturlig interesse for overenskomstmæssige forhold.

Vi søger efter en medarbejder, der er energisk og trives med en travl arbejdsdag. Da vi er en organisation, der har fokus på at udvikle og optimere forretningsområder, forventer vi at du:

 • Er indstillet på at sætte dig ind i nye områder og har fokus på optimering af eget arbejdsområde
 • Du er en teamplayer, har humor og er god til at forventningsafstemme.
 • Du er detalje orienteret, struktureret og arbejder selvstændigt.

Der er tale om en fuldtidsstilling på 37 timer. Vi tilbyder fleksibilitet og får også brug for din.

En arbejdsplads med højt til loftet

Vi tilbyder dig en spændende og udfordrende stilling i en virksomhed, der er præget af stor entusiasme og høje ambitioner. Pankas er synonymt med et positivt arbejdsmiljø, hvor der lægges vægt på en god tone og gensidig respekt. For den rette person vil der være interessante karrieremuligheder i en dynamisk virksomhed med en lang historie og en spændende fremtid.

Vi tilbyder en attraktiv løn, som matcher dine kvalifikationer samt en række andre personalegoder.

Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til Økonomichef Helle Jacobsen på telefon: 29 49 00 92 eller hj@pankas.dk. Ansøgning og CV sendes til HR-ansvarlige Anja Lindhardt på al@pankas.dk.


Pankas A/S er en danskejet virksomhed, som er specialiseret i vejbelægninger. Hovedkontoret er placeret i Vedbæk, og derudover har man i Danmark landsdækkende entreprenøraktiviteter, asfaltværker, laboratorium og emulsionsfabrik. Endvidere har Pankas egne datterselskaber i Tyskland og flere lande i Østeuropa. Koncernen omsatte for ca. 1,2 mia. i 2018 og har ca. 750 medarbejdere. Pankas A/S, Rundforbivej 34, 2950 Vedbæk.

 

Top