ASFALTFORMAND SØGES

Pankas Remix søger en erfaren asfaltformand til ledelse af vores store remixhold R4500, som arbejder i hele landet. Pankas Remix har kontor i Taulov ved Fredericia. 

Stillingen

Som formand er dit primære ansvarsområde at forestå ledelse og planlægning i forbindelse med udførelse af entrepriser med R4500 i hele landet. Du skal sikre at holdet leverer høj kvalitet samtidig med at det ikke går ud over produktiviteten. Du har det daglige ledelsesmæssige ansvar for dit team og ansætter selv dine folk, når behovet melder sig. Du er engageret som person og kan tale med alle mennesker. Du skal kunne motivere og udvikle dine folk i et passende tempo. 

Du skal være indstillet på at overnatte på hotel næsten alle arbejdsdage, da vi er landsdækkende. Du vil referere til entreprisechefen, som også vil være din sparringspartner i det daglige sammen med afdelingens øvrige ansatte. 

Dine vigtigste opgaver som formand er bl.a.: 

  • At sikre at dit team leverer kvalitetsarbejde ved hver opgave
  • At lede og udvikle dit team
  • At bevare overblikket også i pressede situationer
  • At bidrage med høj faglighed og positive personlige egenskaber
  • At kunne arbejde på tværs i organisationen

Profilen

Vi forventer, at du tager ansvar for dine opgaver og sikrer, at resultaterne opnås. Din ledelsesstil er uformel, direkte og i øjenhøjde - med fokus på opgaven. Det er en fordel hvis du har erfaring med ledelse af store asfalthold, men nødvendigvis ikke et krav for den rette ansøger, da vi vil sørge for oplæring. Du vil overtage stillingen fra vores nuværende formand som sørger for at sætte dig grundigt ind i opgaverne, holdet og maskinerne. Vi forventer, at denne periode bliver resten af 2016, samt sæsonen 2017. 

En arbejdsplads med højt til loftet

Vi tilbyder dig en spændende stilling og mulighed for at blive en del af en organisation, hvor medarbejdertrivsel er helt central. Pankas er synonymt med et positivt arbejdsmiljø, hvor der lægges vægt på en god tone og gensidig respekt. Du vil får stor indflydelse på din arbejdsdag og blive en del af dynamisk virksomhed med en lang historie og en spændende fremtid. 

Vi tilbyder en attraktiv lønpakke inkl. sundhedssikring og bilordning m.v. 

Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til teknisk chef David Bredahl på 29 37 95 96. Ansøgning og CV sendes snarest muligt til HR-ansvarlig Malene Norre på mn@pankas.dk. Tiltrædelse hurtigst muligt.

 

 

REMIX - GENANVENDELSE PÅ STEDET

Den eksisterende belægning opvarmes med infrarød varme i en dybde af 6-7 cm, hvorefter remixeren opriver de øverste 3-4 cm.Belægningen, der remixes, tilføres 20-40 kg/m2 nye asfaltmaterialer samt bitumen med rejuvenator i den nødvendige mængde. De nye materialer mixes sammen med de eksisterende, og den færdigblandede asfalt udlægges i en og samme arbejdsgang af remixeren, og tromles færdig. 

Pankas A/S er en danskejet virksomhed, som er specialiseret i vejbelægninger. Hovedkontoret er placeret i Vedbæk, og derudover har man i Danmark landsdækkende entreprenøraktiviteter, asfaltværker, laboratorium og emulsionsfabrik. Endvidere har Pankas egne datterselskaber i Tyskland, Ungarn, Tjekkiet, Slovakiet, Polen, Rumænien og Ukraine. Pankas A/S, Rundforbivej 34, 2950 Vedbæk.

Top