|
| | | |

Reparation af vejhuller

Reparation af vejhuller – professionelt asfaltarbejde

Som hele Danmarks belægningsentreprenør reparerer vi her hos Pankas naturligvis vejhuller i hele landet. Vi har mange årtiers erfaring med at lave asfaltreparationer, og med vores eget laboratorie- og teknologicenter sørger vi hele tiden for, at vi har de bedste og mest moderne produkter, så vi fortsat kan skabe robuste, effektive og prisvenlige løsninger for vores kunder, som tæller alt fra privat- og erhvervskunder og offentlige institutioner og myndigheder.

Når sikkerheden og holdbarheden er på plads

Vejhuller kan opstå på mange forskellige måder. Almindelig slitage, olie- og kemikaliepåvirkning og statiske belastninger fra f.eks. stillestående køretøjer og containere er blot få eksempler på, hvordan vejhuller kan opstå. Reparation af vejhuller er yderst vigtigt, da danske veje skal kunne leve op til nogle sikkerhedsmæssige krav. Derudover skaber hullerne også ukomfortabel kørsel for trafikanterne. Vores dygtige og erfarne medarbejdere inspicerer selvfølgelig vejhullerne, inden selve reparationen finder sted. På den måde sikres det, at vi kan løse opgaven på bedst mulige måde, hvilket vil sige: Med en robust, billig og kvalitetssikret asfaltbelægning, som lever op til vores egne høje miljø- og kvalitetskrav.

Kontakt os for en uforpligtende snak

Leder du efter en samarbejdspartner til reparation af vejhuller, er vi naturligvis mere end interesserede i at høre fra dig. Du finder kontaktinformationerne på din lokale afdeling på vores kontaktside. Kontakt os allerede i dag, så vi kan aftale en besigtigelse af vejhullerne. Efterfølgende kommer vi selvfølgelig med et godt tilbud. Vi ser frem til at høre fra dig.

Del siden